Ryhmä: Putkistot/telineet
Aihe: FI-valo syttyi putken vaihdon yhteydessä
aloittanut: timbru

Lähettäjä Guest aiheesta Kesä 10 2013,00:01
Tänään vaihtelin täysin vakio busaan Yoshimura jp:n tri-ovalin.

Vaihtaminen sujui mutkitta mutta lambda jäi laittamatta ku ei ollu sille paikkaa nii nappasin liittimen siitä kytkinkopan viereltä irti.

Täältä luin ettei haittaa jos ilman lambdaa ajelee mut alko vähä arveluttaa (tai vähintää häiritsemää) ku FI-valo sytty putken asennuksen jälkee. Tietyst oli jo katteet piuhojen päällä ku sen huomasin mut pyörällä uskalsin 20km ajaa kotia. Tuleeko se siitä vai oonko väsäilly jotaa vahingos viturallee ja miten sen sais sammumaa? säätöä vai kotikonsteja?

Lähettäjä 1340R86 aiheesta Kesä 10 2013,00:14

(timbru @ Kesä 10 2013,00:01)
QUOTE
Tänään vaihtelin täysin vakio busaan Yoshimura jp:n tri-ovalin.

Vaihtaminen sujui mutkitta mutta lambda jäi laittamatta ku ei ollu sille paikkaa nii nappasin liittimen siitä kytkinkopan viereltä irti.

Täältä luin ettei haittaa jos ilman lambdaa ajelee mut alko vähä arveluttaa (tai vähintää häiritsemää) ku FI-valo sytty putken asennuksen jälkee. Tietyst oli jo katteet piuhojen päällä ku sen huomasin mut pyörällä uskalsin 20km ajaa kotia. Tuleeko se siitä vai oonko väsäilly jotaa vahingos viturallee ja miten sen sais sammumaa? säätöä vai kotikonsteja?

FI sytyy jos anturin johto on irti
saa samumaan ainkin ohjelman muutoksella
ja säädeltävähä lienee joka tapuksessa jos on putken vaihdellut niin siinä samalla laitta sen pois
toinen konsti tais olla jonkun johdon irrotus

Lähettäjä jarim aiheesta Kesä 10 2013,07:37
Isommasta ecun liittimestä toinen rivi ylhäältä, toinen johto  vasemmalta (musta ruskealla raidalla) irti ecusta niin sammuu valo.
Lähettäjä Guest aiheesta Kesä 11 2013,20:39
selkee homma!

Kiitos nopeista vastauksista!

Powered by Ikonboard 3.1.5A © 2006 Ikonboard