Ryhmä: Racing
Aihe: Lappeenranta 26.08.2018
aloittanut: Jape79

Lähettäjä Jape79 aiheesta Elo 27 2018,06:22
Eilen oli elämäni ensimmäinen kerta lentokentällä. Tuloksena konerikko, 1/4 mailia meni aikaan 10.669 ja mailin loppunopeus 274km/h. Omasta mielestä koneesta alkoi puhti katoamaan jo vitos vaihteen lopussa ja kutosella ei mennyt enää mihinkään.  Oireista voisin veikata pakoventtiiliä mutta tuo on puhdasta spekulaatiota. Vaurio selviää kunhan kerkeen ottaa koneen auki.

Kaipaisi tuohon ajoon analyysiä kokeneemmilta konkareilta. Lähtö meni ainakin aivan reisille kun kokemusta pyörällä liikkeelle lähdöstä on ainoastaan liikennevaloista...
< Ei oo vetoja... >

Paikalla oli myös useampi muu Busa, mitenkäs muilla meni? Ainakin kalusto taisi jäädä ajokuntoiseksi kun olin illalla ainoa joka odotti portin ulkopuolella kotiin noutajaa :thumbup:

Lähettäjä SMR aiheesta Elo 28 2018,08:03
No voi hitsi, eipä hokattu että ollaan samoilla mestoilla,
meillä oli busat ylävarikolla.

Lähettäjä Jape79 aiheesta Elo 28 2018,08:26

(SMR @ Aug. 28 2018,08:03)
QUOTE
No voi hitsi, eipä hokattu että ollaan samoilla mestoilla,
meillä oli busat ylävarikolla.

Kävin kyllä siinä varikolla teidän kalustoa ihailemassa mutta kun oon perus ujo savolainen niin en tohtinut jutustelemaan tulla... Jospa sitä seuraavan kerran rohkenisi tulla tarinoimaan :thumbup:

Lähettäjä SMR aiheesta Elo 28 2018,15:40
Ehdottomasti, aina meillä ei niin kovin fiksua läppää irtoa, riippuu vähän missä vaiheessa kautta mennään, ja onko tullut paljon takaiskuja.
Saattaapa olla että katottiin sun ajoakin, aina välillä tähystettiin että miten siellä busat kulkee, ja miksei muutkin. Ferrari oli yllättävän vaisu, kuulosti räyhäkkäältä mutta 250kmh vs bemarin 335 tai volvon 324

Lähettäjä Jape79 aiheesta Elo 28 2018,16:10
Eipä sen läpän aina tarvia niin älykästä ollakaan. Ois ollu varmaan itelläkin aika alyvapaata juttua, sen jälkeen tulin ylävarikolle hämmästelemään kun totesin ettei selvitty pelkällä tulppien vaihdolla ja oli vielä epävarmaa saanko edes ketään hakemaan kotiin :thumbup:

Miltäs muuten tuo ensikertalaisen ajo näyttää videolta kokeneemman silmin katsottuna?  Kannattaako vielä jatkaa reenaamista ja ajamista vai siirtyä suosiolla katsomon puolelle? Linkki videoon on tuossa ekassa viestissä.

Ois vamaan ollut edes lähempänä 3 alkavaa loppunopeus jos ois jaksanut enää yhtään kuutosella lähteä kelaamaan :p��sein��n:

Lähettäjä SMR aiheesta Elo 28 2018,17:14
Sehän näytti ihan puhtaalta vedolta, ajossa ei näyttäs olevan mitään sanomista. Siellä oli joillain erikoisia vetoja, jollain kuulu kytkin luistavan , ja sitten tietysti niitä vaihtamisia kun ei mene pykälät päälle tai paukutellaan rajottimeen. Tuolla olis tullu hyvät lukemat jos vaan kone kuosissa.
Mikä välitys sulla oli ? Ehkä vakio kun mittari näytti noin paljon.

Lähettäjä Jape79 aiheesta Elo 28 2018,18:01
Vakio välit oli. Ajattelin että slipari viritteiseen ei kannata pidempää välitystä laittaa. Vähän itteensäkkin jännitti nuo punaviivalla vaihdot shifterin kanssa kun katkoajat runttasin arvoista ilman testaamista... Hyvin meni kuitenkin pykälät sisään :thumbup:

Kiva kuulla ettei ajossa sinnällänsä isompia sanomisia ollut :thumbup: Ensi kesänä uudestaan Veken vanhalla moottorilla, jos vaikka se maaginen 200mph raja paukkuisi suotuisissa olosuhteissa :rocket

Powered by Ikonboard 3.1.5A © 2006 Ikonboard