Search Members Help

» Tervetuloa vieras
[ Sisäänkirjautuminen :: Rekisteröityminen ]


Kysymys: Äänestys jäsenmaksuista :: Ääniä yhteensä:109
Kyselyn vaihtoehdot Äänet Statistics
Kyllä 84  [77.06%]
Ei 23  [21.10%]
no eipä tähän tarvi mitää 50-60 mahiksii 2  [1.83%]
Aihe on suljettu, uusia ääniä ei vastaanoteta
Page 4 of 11<<12345678>>

[ Seuraa aihetta :: Lähetä tämä aihe sähköpostilla :: Tulosta tämä aihe ]

new topic new poll
Aihe: Äänestys jäsenmaksusta, Alustavasti< Seuraava vanhempi | Seuraava uudempi >
 Viesti numero: 31
busapappa2 Search for posts by this member.
=) Aika Kultaa Muistot (=
AvatarRyhmä: VIPT
Viestejä: 2248
Liittynyt: Syys 2006
PostIcon Lähetetty: Kesä 07 2009,03:26  Skip to the next post in this topic. Ignore posts   

Lainaa (Jaakko @ Kesä 06 2009,10:03)
jos kaikki (600) maksais 5e niin saatais tämä foorumi maksettua (175e) seuraavaksi 17vuodeksi eteenpäin.
kannattaako siitä ny alkaa maksaa noita miitti / muita tapahtumia. kaikki osallistujat maksakoon itse mökkinsä, hyvin se vissiin tähän astikkin on toiminu. vai onko järjestäjille tullu kohtuuttomia tappioita jostain syystä?

:thumbup:

Täysin samaa mieltä Jaakon kanssa. Eli kyllä kympin parin vuosimaksulle, MUTTA ei rahhaa miittien, ratapäivien järjestelyyn ?!

Sorry frendit, mutta miitit, ratahommat jne on kuitenkin tässä varsin isossa yhteisössä marginaalisen pienen ryhmän "Juttu" . Eli en kannata varojen keruuta niihin, varsinkin kun en itse pysty KOSKAAN tietämään etukäteen misä oon miitin aikana ja ratahommat ei ennää oo "meitin vanhusten" jutska . Eipä nuo miitit oo kohtuuttoman kalliita olleet jos huntilla saapi koko viikonlopun safkoineen kaikkineen ?

RY; n kannalla ehottomasti ja F.H.O.C on LEGENDA, ei sitä pidä muuttaa. Meillä on valmiit hienot logot ja "Pelottavan" hieno Kanji tunnuksena. Voitasi myös kerhoutua enemmän, koska tää olis melko varmaan Suomen suurin yksittäinen motoklubi.

Sitten palaan VIELÄ kerran tuohon liivihommeliin, ei tietenkään mitään hapsuhörhelöitä. Mulla ei viimeksi mennyt jakeluun millään mikä siinä oli nii arkaluontoista, että se idea piti poistaa täältä ??

Euroopan maista ainoastaan Saksassa on liivien käyttö kielletty.

Nyt tarkoitan esim jotain Supersporttityyliin liiviä jonka sitten voisi laittaa rotsin kuin rotsin päälle. Tilattiin yhelle uudelle kerholle just Norjasta tosi laadukkaita nahkaliivejä ja maksoivat 38 equa rahteineen kpl, mie sitten teetin selkä merkit 3 kpl hintaan 38 equa per merkkisarja 3kpl isoja tunnuksia setissä. Eli ylös kaarevassa viirissä mc ********, keskelle iso tunnus logo ja alle tuli kaupunki.

Meillä se vois olla ylös Finnish Hayabusa Owners Club . Keskelle jättikanji ja alas vaikka simppelisti Busanisti. Eteen voisi laittaa Nickkimerkin ja vaikka pienen Suomen lipun. Lisämerkkejä / pinssejä sitten pienimuotoisesti kukin makunsa mukaan, kunhan ei sotke isoa kokonaisuutta . Jos nyt aatellaan, että ko. liivin näin isolle poppoolle saapi 60 - 80 euron hintaan per vaate / merkit ja se KÄY kaikkien ajotakkien kanssa, ni olis melekosen halpaa verrattuna kalliisiin nahkatakkeihin. jotka huonoja kylmällä kelillä. Softat löytyy merkkeihin jo, eli ne ei maksais mitään . Ja ite JOS TOIMISIN PUUHAMIEHENÄ, en velota kuluja, muutakuin toimitusten osalta. esim. postimaksu tms. Tosa vaan ajellut näitten univormu äijien kanssa, ja on mageen näköstä kun iso letka jylistää ohi ja kaikilla sama liivi millon minkäkin laisen rotsin päällä. eli kelin mukaan Takki ja liivi sen päälle.

Ja sorry vaan Ressa, mutta en tiedä minkälaasen viranomaisen kanssa oot asiaa puinut, mutta juteltuani sukupoken ( ylikonstaabel ) kanssa, ei hän nähnyt mitään arvelluttavaa asiassa, päin vastoin voitasiin järestää tempauksia esim. motolla liikenteessä käyttäytymisessä aloitteleville motoilijoille tms.
Kun tähän porukkaan mahtuu jos jonkinlaista ammatin harjoittajaa. Luodaan imago meistä, että ollaan "kilttien poikien ja tyttöjen kerho", vaikka liiviä käytetäänkin ??

Tää on VAAN idea joka tekee meistä enemmän yhteneväisen näkösiä.

Viimex kun otin asian esiin, katos topickki saman tien ja muutama oli jo ehtinyt innostuun asiasta.      :glare:       :;):


--------------
Muista ELÄÄ Tänään, Huomenna Se Voi Olla Myöhäistä . Huominen On Utopiaa Ja Eilinen Historiaa ! Kumpaakaan Et Pysty Elämään NYT
Offline
Top of Page Profile Contact Info 
 Viesti numero: 32
Vieras
RekisteröimätönPostIcon Lähetetty: Kesä 07 2009,09:26 Skip to the previous post in this topic. Skip to the next post in this topic. Ignore posts   

Liivi on jees... :thumbup: ..tiesin että nimi -jutska on arka asia, silti ajatuksia on hyvä herätellä..F.H.O.C. ei ole mulle legenda. :oho:

 Viesti numero: 33
Vieras
RekisteröimätönPostIcon Lähetetty: Kesä 07 2009,10:17 Skip to the previous post in this topic. Skip to the next post in this topic. Ignore posts   

Ksthb.n ajatus ihan ok.
R.y.kin voisi olla jossain vaiheessa hyvä.
Jäsenmaksu 5-20€ vuodessa ok.
Liivihommakin saa täältä kannatusta  :thumbup:
Nimeä ei kannata muutella.
Joitain osioita voisi sallia vain maksaneille :kippis:

 Viesti numero: 34
Zero Search for posts by this member.

AvatarRyhmä: Vip-jäsen
Viestejä: 23
Liittynyt: Huhti 2009
PostIcon Lähetetty: Kesä 07 2009,10:41 Skip to the previous post in this topic. Skip to the next post in this topic. Ignore posts   

Vuodessa hukkaan rahaa enempi kuin 5e, eli kannatan jäsenmaksua
Offline
Top of Page Profile Contact Info 
 Viesti numero: 35
Vieras
RekisteröimätönPostIcon Lähetetty: Kesä 07 2009,10:51 Skip to the previous post in this topic. Skip to the next post in this topic. Ignore posts   

Ry:issä jäsenmaksun suuruus on aina se ikuisuuskymysys, mun mielestä jäsenmaksu pitää olla niin suuri että sillä kattaa yhdistyksen toiminnan peruskiinteätkulut. Sitten toiminnan kehittämiseen ja tapahtumien, ym. järjestelyihin rahaa voi hankkia muilla keinoin.. :)

Itse olen sitä vastaan että yhdistyksen rahoilla maksetaan bileitä, tms., joku paikanvuokra pikkujouluihin tai ajokauden avajaisiin on ok, mutta juomat ja ruoat kuuluu mun mielestä jokaisen itse kustannettaviin kuluihin.

Mutta kuten moni on jo sanonut, ry asia tulee varmaan aikanaan ajankohtaiseksi. Yhdistykseksi rekisteröityminen yleensä vaan on se mikä sitten kerralla vie asioita ison harppauksen eteenpäin ja ryhdistää koko touhua. :kippis:

Bannereiden myynti kotisivuille on yksi hyvä tapa kustantaa kiinteitä kuluja ja siihen mainostajia on vielä varsin helppoa saada mukaan, ainakin jos yhdistys on se kenelle maksetaan.

Itse olen hoitanut mainostajia mukaan muutamaan mp-kerhojen juttuun eikä siinä ole ollut vaikeuksia. Nykyään jo lähes kaikissa yrityksissä löytyy prätkä-myönteisiä ihmisiä ja harrastajia joita on helppo saada innostumaan asiasta. :welcome:

Jäsenkortti tietysti pitää olla ry:ssä, ja jäsenalennukset yhteistyökumppaneilta saa tietty vain voimassa olevaa korttia näyttämällä. Jäsenmaksun suuruus voisi olla vaikka luokkaa 25-40 euroa(eihän se ole montaa oluttakaan..
:D ), ja voisi olla sitten vaikka myös Kannatusjäsen-taso jonka jäsenmaksu olisi vaikka puolet tai 1-kolmasosa jäsenmaksusta, se oikeuttaisi esim. osallistumaan tapahtumiin mutta tiettyjä etuja sillä ei saisi kuitenkaan. Samoin esim. shopin tuotteista voisi "täysjäsen" saada pienen alennuksen...


Muokannut Karza on Kesä 07 2009,10:56

 Viesti numero: 36
jarim Search for posts by this member.
Häirikkö Busanisti
AvatarRyhmä: Ylläpitäjä
Viestejä: 5758
Liittynyt: Touko 2004
PostIcon Lähetetty: Kesä 07 2009,12:08 Skip to the previous post in this topic. Skip to the next post in this topic. Ignore posts   

Kenellähän meistä riittää aika tehdä jäsenkortteja ja hoitaa jäsenrekisteriä esim. muutaman sadan ihmisen kerhossa? Melkeinpä yhden ihmisen täyspäiväinen työ. Minä kannatan edelleen tätä järjestelmää joka on toiminut jo 5 vuotta; ei mitään ihmeempää byrokratiaa ja ylläpitokustannukset on aina saatu kuitattua vapaaehtoisilla lahjoituksilla.

--------------
Ylinopeus pitää poissa pahanteosta
+200 MPH & +100 m/s CLUB FINLAND (224.4 mph + 108.37 m/s)
Jari // GSX1400R '0x tuned by TT-Motorsport
Offline
Top of Page Profile Contact Info WEB 
 Viesti numero: 37
RHead Search for posts by this member.
Köyhänisti..
Ryhmä: Ylläpitäjä
Viestejä: 2767
Liittynyt: Touko 2004
PostIcon Lähetetty: Kesä 07 2009,12:18 Skip to the previous post in this topic. Skip to the next post in this topic. Ignore posts   

Samoilla linjoilla jarim:n kanssa. Homma varmasti tyssää tosi helposti tuohon ry:n. Pari vuotta voi mennä helposti , mutta sitten se kaatuu omaan mahdottomuuteensa.

--------------
Kaikenkarvainen sekatyöläinen..
Offline
Top of Page Profile Contact Info WEB 
 Viesti numero: 38
hanhiha Search for posts by this member.
Plastic man
AvatarRyhmä: Vip-jäsen
Viestejä: 559
Liittynyt: Tammi 2008
PostIcon Lähetetty: Kesä 07 2009,12:59 Skip to the previous post in this topic. Skip to the next post in this topic. Ignore posts   

Jäsen/kannatus maksun voin maksaa koska tunnen eräänlaista heimoveljeyttä muita busan omistajia kohtaan.
Merkkikohtainen asiantunteva saamani apu on helpottanu montaa toimenpidettä pyörää räblätessä.Myös edukasta kaupankäyntiä olen päässyt toteuttamaan eturivin herrasmiesten kanssa.

Mutta liivejä moottoripyöräillessä meillä pitää vain emäntä.... :oho:


--------------
Member of IBA Finland ry
Offline
Top of Page Profile Contact Info 
 Viesti numero: 39
busapappa2 Search for posts by this member.
=) Aika Kultaa Muistot (=
AvatarRyhmä: VIPT
Viestejä: 2248
Liittynyt: Syys 2006
PostIcon Lähetetty: Kesä 07 2009,13:07 Skip to the previous post in this topic. Skip to the next post in this topic. Ignore posts   

Lainaa (Karza @ Kesä 07 2009,10:51)
Ry:issä jäsenmaksun suuruus on aina se ikuisuuskymysys, mun mielestä jäsenmaksu pitää olla niin suuri että sillä kattaa yhdistyksen toiminnan peruskiinteätkulut. Sitten toiminnan kehittämiseen ja tapahtumien, ym. järjestelyihin rahaa voi hankkia muilla keinoin.. :)

Itse olen sitä vastaan että yhdistyksen rahoilla maksetaan bileitä, tms., joku paikanvuokra pikkujouluihin tai ajokauden avajaisiin on ok, mutta juomat ja ruoat kuuluu mun mielestä jokaisen itse kustannettaviin kuluihin.

Mutta kuten moni on jo sanonut, ry asia tulee varmaan aikanaan ajankohtaiseksi. Yhdistykseksi rekisteröityminen yleensä vaan on se mikä sitten kerralla vie asioita ison harppauksen eteenpäin ja ryhdistää koko touhua. :kippis:

Bannereiden myynti kotisivuille on yksi hyvä tapa kustantaa kiinteitä kuluja ja siihen mainostajia on vielä varsin helppoa saada mukaan, ainakin jos yhdistys on se kenelle maksetaan.

Itse olen hoitanut mainostajia mukaan muutamaan mp-kerhojen juttuun eikä siinä ole ollut vaikeuksia. Nykyään jo lähes kaikissa yrityksissä löytyy prätkä-myönteisiä ihmisiä ja harrastajia joita on helppo saada innostumaan asiasta. :welcome:

Jäsenkortti tietysti pitää olla ry:ssä, ja jäsenalennukset yhteistyökumppaneilta saa tietty vain voimassa olevaa korttia näyttämällä. Jäsenmaksun suuruus voisi olla vaikka luokkaa 25-40 euroa(eihän se ole montaa oluttakaan..
:D ), ja voisi olla sitten vaikka myös Kannatusjäsen-taso jonka jäsenmaksu olisi vaikka puolet tai 1-kolmasosa jäsenmaksusta, se oikeuttaisi esim. osallistumaan tapahtumiin mutta tiettyjä etuja sillä ei saisi kuitenkaan. Samoin esim. shopin tuotteista voisi "täysjäsen" saada pienen alennuksen...

Juuripa näin ! TOKI ne jotka ei halua liittyä RY toimintaan voivatten edelleen pysyä Foorumilaisena ja IHAN YHTÄ busanisteina kuin muutkin tällä MAAILMAN parhaalla pyörällä ajavat.

:thumbup:

Pommin varmaa on kuitenkin se, ETTÄ Hayabusalle TULEE jonkinmoinen RY jossain vaiheessa, on meitä NIIN helevetisti.

Olis vaan mukava, että porukka ei hajoaisi eri klikkeihin, VAAN pysyttäisii edelleen "KAIK YHES KOOS" .

Vaikka olen EHKÄ, Paino sanalle EHKÄ muuttamassa virallisesti Espanjaan kirjoille tulen olemaan Suomessa erittäin paljon, koska vaimo ja lapset on täällä. JA niinkus yx HD mimmi mulle sano pikkujurrissa, että Toi Busa on "Raymond" sun juttus SELVÄSTI, älä vaiha sitä mihinkääm ja kyl hää oikeessa oli, vaikka kiva nuilla rytkyttimillä on JOSKUS ajella, on KUITENKIN Busa ainoa oikea AINAKIN mulle ja Espajaan mulle tulee myös Busa, koska noin hyvin kuitenkin mut siellä hyväksytään, Nuihin H-D miitteihin ei oo asiaa Busalla, mut eipä mulla niihin oo tarvettakaan.

Ja mä en tartte mitään "titteliä", MUTTA mulla ON aikaa toimia tän homman tiimoilta niinkus suurin osa tietää.

Jäsenkortti ? Ihan kelpo idis, eikä se tarvi paljookaan ponnisteluja, VAIN diili jonkun kortteja tekevän firman kanssa, ja niitä tulee liukuhihnalta iisisti jokaiselle haluavalle.

Mulla on aikaa hoidella toimitukset mihin tahansa. Ja kuten myös tosa liivihommelissa. JA KOROSTAN, että mulla ei ole tarvetta rahastaa tossa asiassa Busanistejä, KUNHAN en joudu omasta pussistani toisten kledjuja maksaan.

Oltiin eilen Iltaa / Yötä viettämässä, mun Espanja / Brittifrendien kanssa Tambereen yössä, mukana muuten toinenkin Haybusalla ajava Finski. Hyvin kelvattiin porukkaan vai meillä ei ko. jengin kuteita ollutkaan, tänään ajellaan pienen ryhmän kanssa pirkanmaalla ( oliskoos mun Busa ja n. 4 kpl Harrikkaa ), jonka jälkeen meillä on yksityistilaisuus yhessä "Krouvissa" jonka omistajalla asunto Torressa. Noin sivusta seuraten niin jotenkin se yhistää kun kaikilla samat merkit liivissä, ovat yhtä suurta perhettä. Seinäjoella olin sillon tapahtuman alkupäivänä JA niinkus aina rotsi, kypärä, pyörä jne. Kanjein koristeltuna, SEKÄ myös F.H.O.C merkkejä kuteissa. mm. Hotelli Cumuluksen eessä kun olin parkissa, oli ympärillä satoja Harrikoita ympäri ämpäri euruuppaa ja jotkut jopa aidosti kiinnostuneita "Plastic Bulletista".

Ainoot jotka mulle vähä virnuili, oli tosiaan Suomipoket ratsiassa, että "ootko eksyny vahingosa väärään porukkaan".    :rasberry:


--------------
Muista ELÄÄ Tänään, Huomenna Se Voi Olla Myöhäistä . Huominen On Utopiaa Ja Eilinen Historiaa ! Kumpaakaan Et Pysty Elämään NYT
Offline
Top of Page Profile Contact Info 
 Viesti numero: 40
Vieras
RekisteröimätönPostIcon Lähetetty: Kesä 07 2009,13:33 Skip to the previous post in this topic.  Ignore posts   

Jep, jäsenkortit saa jäsenten omilla tiedoilla nopeesti ja sopivasti, ei ole kustannuskysymys eikä vaivannäkökysymys, tietty niistä voi tehdä ongelman jos haluaa.

Jäsenrekisterin ylläpidon voi ulkoistaa, ei myöskään vielä näillä mahdollisilla jäsenmäärillä maksa maltaita. Sitä vartenhan niitä jäsenmaksuja pitäisi kerätä että toiminnasta aiheutuvat kulut tulevat peitetyksi.

Ry ei tuo liikaa byrokratiaa, yhteisten asioiden hoitamisesta ja etujen ajamisestahan siinä olisi kyse. Mun mielestä on selkeetä kun on vastuullisia ihmisiä hoitamassa yhteisiä juttuja, ja kehittämässä touhuja yhdessä.

Kuten "kollega" tuossa totesi, joku sen "Bussi ry:n" jossain vaiheessa bykaa pystyyn.

Asioistahan voi ja pitääkin keskustella, ikävintä jos porukat "kaivautuvat" kuoppiinsa ja keskustelu toiminnan kehittämisestä tyrehtyy periaatteelliseen vastustamiseen. Kannattaisiko tehdä selvitys hyödyistä ja haitoista yhdistys-jutskan suhteen....Faktoja eikä mutuja mieluummin...

:)

ORGgi on hyvä esimerkki miten ry. toimii taustalla ja foorumit ja kotisivu on se julkikuva ulospäin. Jos haluaa enemmän toimintaan mukaan ja vaikuttamaan asioiden kehitykseen ja kulkuun voi ry:hyn mennä mukaan jäseneksi ja osallistua sitä kautta asioihin enemmän. Samoin shopista saa ry:n jäsenet sen 5% lisäalennuksen ostoistaan.

101 vastausta sitten Kesä 05 2009,20:28 < Seuraava vanhempi | Seuraava uudempi >

[ Seuraa aihetta :: Lähetä tämä aihe sähköpostilla :: Tulosta tämä aihe ]


Page 4 of 11<<12345678>>
new topic new poll

Quick Reply: Äänestys jäsenmaksusta
iB Code buttons
Lähetät käyttäjänä:
Guest
Do you wish to enable your signature for this post?
Do you wish to enable emoticons for this post?
Do you want to track this topic
View All Emoticons
View iB Code


<% ONLINE %>