Search Members Help

» Tervetuloa vieras
[ Sisäänkirjautuminen :: Rekisteröityminen ]


[ Seuraa aihetta :: Lähetä tämä aihe sähköpostilla :: Tulosta tämä aihe ]

reply to topic new topic new poll
Aihe: Sähkövikaa< Seuraava vanhempi | Seuraava uudempi >
 Viesti numero: 1
Henryboy Search for posts by this member.

Avatar



Ryhmä: Jäsen
Viestejä: 4
Liittynyt: Tammi 2013
PostIcon Lähetetty: Heinä 03 2017,20:25  Skip to the next post in this topic. Ignore posts   QUOTE

Mikä sitä ny riivaa? Flekti pyörii heti kun laittaa virrat ja nopeusmittarikin liikkuu nykien. Akku tyhjenee normaaliakin nopeammin&#128532;
Offline
Top of Page Profile Contact Info 
 Viesti numero: 2
jarim Search for posts by this member.
Häirikkö Busanisti
Avatar



Ryhmä: Ylläpitäjä
Viestejä: 5567
Liittynyt: Touko 2004
PostIcon Lähetetty: Heinä 04 2017,10:45 Skip to the previous post in this topic. Skip to the next post in this topic. Ignore posts   QUOTE

Oikosulku jossain olisi näkemättä minun veikkaus.

--------------
Ylinopeus pitää poissa pahanteosta
+200 MPH & +100 m/s CLUB FINLAND (224.4 mph + 108.37 m/s)
Jari // GSX1400R '0x tuned by TT-Motorsport
Offline
Top of Page Profile Contact Info WEB 
 Viesti numero: 3
juu-zo Search for posts by this member.

Avatar



Ryhmä: Jäsen
Viestejä: 113
Liittynyt: Heinä 2016
PostIcon Lähetetty: Joulu 06 2017,10:52 Skip to the previous post in this topic. Skip to the next post in this topic. Ignore posts   QUOTE

En tiedä postasinko kysymykseni liian vanhaan viestiketjuun kun näyttää kadonneen täysin bittiavaruuteen. Noh tässä tarina uusiksi.
Olin siis siirtämäss pyörää kaverin tallilta omaan talliin säilöön talveksi. Pyörä oli seissyt kuukauden verran kaverin lämpöisessä tallissa ja pyysin häntä latailemaan edellisenä päivänä akun täyteen jotta saadaa pyörä päräytettyä kunnolla käyntiin. No sitten tallille ja ajokamat niskaan, pyörä käyntiin ja kaikki ok. Lähdön aika. Ihmettelin että onpa tiellä pimeää ja vilkaisin pleksin yli valoja. Etuvalot pimeänä... Myöskään pitkät ei pelanneet mutta kaikki muut valot ok. Eli mikä mahtoi tuossa tulla kun pyörän nykäisimme ulos? Otimme pyörän takaisin talliin ja koitimme liittimiä mittailla siitä. Sulakkeiden tarkastus ok. Pikainen mittaus etu lähivalon liittimestä antoi vain 3V luokkaa jännitettä. Kun saimme pyörän talliin takaisin niin totesimme akunkin olevan kyllä heikohkon puoleinen sillä muutaman startin jälkeen alkoi olemaan mehut jo akusta otettu. Hyppylangoilla suoraan lyhkäisille virrat otettaessa myös pitkät toimivat. Mistä lähtisi vikaa etsimään?
Offline
Top of Page Profile Contact Info 
 Viesti numero: 4
Snowman Search for posts by this member.

Avatar



Ryhmä: Vip-jäsen
Viestejä: 790
Liittynyt: Loka 2007
PostIcon Lähetetty: Joulu 08 2017,07:46 Skip to the previous post in this topic. Skip to the next post in this topic. Ignore posts   QUOTE


(juu-zo @ Joulu 06 2017,10:52)
QUOTE
En tiedä postasinko kysymykseni liian vanhaan viestiketjuun kun näyttää kadonneen täysin bittiavaruuteen. Noh tässä tarina uusiksi.
Olin siis siirtämäss pyörää kaverin tallilta omaan talliin säilöön talveksi. Pyörä oli seissyt kuukauden verran kaverin lämpöisessä tallissa ja pyysin häntä latailemaan edellisenä päivänä akun täyteen jotta saadaa pyörä päräytettyä kunnolla käyntiin. No sitten tallille ja ajokamat niskaan, pyörä käyntiin ja kaikki ok. Lähdön aika. Ihmettelin että onpa tiellä pimeää ja vilkaisin pleksin yli valoja. Etuvalot pimeänä... Myöskään pitkät ei pelanneet mutta kaikki muut valot ok. Eli mikä mahtoi tuossa tulla kun pyörän nykäisimme ulos? Otimme pyörän takaisin talliin ja koitimme liittimiä mittailla siitä. Sulakkeiden tarkastus ok. Pikainen mittaus etu lähivalon liittimestä antoi vain 3V luokkaa jännitettä. Kun saimme pyörän talliin takaisin niin totesimme akunkin olevan kyllä heikohkon puoleinen sillä muutaman startin jälkeen alkoi olemaan mehut jo akusta otettu. Hyppylangoilla suoraan lyhkäisille virrat otettaessa myös pitkät toimivat. Mistä lähtisi vikaa etsimään?

Sähkö on kiva kaveri kun toimii.  :p
Tuossa tapauksessasi ekaks uusi akku, sitten yleismittarilla tutkia valojen maa-kaapelit ja -pisteet,että varmasti maa-piste löytyy. Katso myös se jännitteensäädin ja sen kaapelin kunto sieltä alakatteen päältä siis se takarenkaan etupuolella oleva pieni "siiveke". Onko alkuperäiset polttimot vai led/xenon modia? Jos on niin sitten vika todennäk niissä joko ballasteissa tai kaapeloinnissa. Kaapeleista kannattaa katsoa niitä kuuluisia (surullisen) nirhaumia ja litistymiä. Noo kiinasta saa tehokkaita led-otsalamppuja halvalla.  :D


Muokannut Snowman on Joulu 08 2017,07:47
Offline
Top of Page Profile Contact Info 
 Viesti numero: 5
juu-zo Search for posts by this member.

Avatar



Ryhmä: Jäsen
Viestejä: 113
Liittynyt: Heinä 2016
PostIcon Lähetetty: Joulu 08 2017,21:22 Skip to the previous post in this topic. Skip to the next post in this topic. Ignore posts   QUOTE


(Snowman @ Joulu 08 2017,07:46)
QUOTE

(juu-zo @ Joulu 06 2017,10:52)
QUOTE
En tiedä postasinko kysymykseni liian vanhaan viestiketjuun kun näyttää kadonneen täysin bittiavaruuteen. Noh tässä tarina uusiksi.
Olin siis siirtämäss pyörää kaverin tallilta omaan talliin säilöön talveksi. Pyörä oli seissyt kuukauden verran kaverin lämpöisessä tallissa ja pyysin häntä latailemaan edellisenä päivänä akun täyteen jotta saadaa pyörä päräytettyä kunnolla käyntiin. No sitten tallille ja ajokamat niskaan, pyörä käyntiin ja kaikki ok. Lähdön aika. Ihmettelin että onpa tiellä pimeää ja vilkaisin pleksin yli valoja. Etuvalot pimeänä... Myöskään pitkät ei pelanneet mutta kaikki muut valot ok. Eli mikä mahtoi tuossa tulla kun pyörän nykäisimme ulos? Otimme pyörän takaisin talliin ja koitimme liittimiä mittailla siitä. Sulakkeiden tarkastus ok. Pikainen mittaus etu lähivalon liittimestä antoi vain 3V luokkaa jännitettä. Kun saimme pyörän talliin takaisin niin totesimme akunkin olevan kyllä heikohkon puoleinen sillä muutaman startin jälkeen alkoi olemaan mehut jo akusta otettu. Hyppylangoilla suoraan lyhkäisille virrat otettaessa myös pitkät toimivat. Mistä lähtisi vikaa etsimään?

Sähkö on kiva kaveri kun toimii.  :p
Tuossa tapauksessasi ekaks uusi akku, sitten yleismittarilla tutkia valojen maa-kaapelit ja -pisteet,että varmasti maa-piste löytyy. Katso myös se jännitteensäädin ja sen kaapelin kunto sieltä alakatteen päältä siis se takarenkaan etupuolella oleva pieni "siiveke". Onko alkuperäiset polttimot vai led/xenon modia? Jos on niin sitten vika todennäk niissä joko ballasteissa tai kaapeloinnissa. Kaapeleista kannattaa katsoa niitä kuuluisia (surullisen) nirhaumia ja litistymiä. Noo kiinasta saa tehokkaita led-otsalamppuja halvalla.  :D

Näinhän se juuri on. Täytyy tosiaan akkukaupoille mennä ensiksi. 2vuotta kestänyt exide oli toki vähän pettymys, oletin parempaa. Valot on alkuperäistä halogeenia mutta lyhkäisien liitintä on edelliset omistajat sorkkinyt sen verran että tilalla on abikot. Hommataan siis akunhakureissulla samalla h7 kanta joka juotellaan johtoihin kiinni niin saadaa yhdet huonot kontaktit eliminoitua. Keittiöremppa vie vain aikaa tältä harrastukselta mutta onhan tässä pitkä talvi aikaa ihmetellä sähköjä.
Offline
Top of Page Profile Contact Info 
 Viesti numero: 6
Snowman Search for posts by this member.

Avatar



Ryhmä: Vip-jäsen
Viestejä: 790
Liittynyt: Loka 2007
PostIcon Lähetetty: Joulu 09 2017,19:06 Skip to the previous post in this topic. Skip to the next post in this topic. Ignore posts   QUOTE


(juu-zo @ Joulu 08 2017,21:22)
QUOTE

(Snowman @ Joulu 08 2017,07:46)
QUOTE

(juu-zo @ Joulu 06 2017,10:52)
QUOTE
En tiedä postasinko kysymykseni liian vanhaan viestiketjuun kun näyttää kadonneen täysin bittiavaruuteen. Noh tässä tarina uusiksi.
Olin siis siirtämäss pyörää kaverin tallilta omaan talliin säilöön talveksi. Pyörä oli seissyt kuukauden verran kaverin lämpöisessä tallissa ja pyysin häntä latailemaan edellisenä päivänä akun täyteen jotta saadaa pyörä päräytettyä kunnolla käyntiin. No sitten tallille ja ajokamat niskaan, pyörä käyntiin ja kaikki ok. Lähdön aika. Ihmettelin että onpa tiellä pimeää ja vilkaisin pleksin yli valoja. Etuvalot pimeänä... Myöskään pitkät ei pelanneet mutta kaikki muut valot ok. Eli mikä mahtoi tuossa tulla kun pyörän nykäisimme ulos? Otimme pyörän takaisin talliin ja koitimme liittimiä mittailla siitä. Sulakkeiden tarkastus ok. Pikainen mittaus etu lähivalon liittimestä antoi vain 3V luokkaa jännitettä. Kun saimme pyörän talliin takaisin niin totesimme akunkin olevan kyllä heikohkon puoleinen sillä muutaman startin jälkeen alkoi olemaan mehut jo akusta otettu. Hyppylangoilla suoraan lyhkäisille virrat otettaessa myös pitkät toimivat. Mistä lähtisi vikaa etsimään?

Sähkö on kiva kaveri kun toimii.  :p
Tuossa tapauksessasi ekaks uusi akku, sitten yleismittarilla tutkia valojen maa-kaapelit ja -pisteet,että varmasti maa-piste löytyy. Katso myös se jännitteensäädin ja sen kaapelin kunto sieltä alakatteen päältä siis se takarenkaan etupuolella oleva pieni "siiveke". Onko alkuperäiset polttimot vai led/xenon modia? Jos on niin sitten vika todennäk niissä joko ballasteissa tai kaapeloinnissa. Kaapeleista kannattaa katsoa niitä kuuluisia (surullisen) nirhaumia ja litistymiä. Noo kiinasta saa tehokkaita led-otsalamppuja halvalla.  :D

Näinhän se juuri on. Täytyy tosiaan akkukaupoille mennä ensiksi. 2vuotta kestänyt exide oli toki vähän pettymys, oletin parempaa. Valot on alkuperäistä halogeenia mutta lyhkäisien liitintä on edelliset omistajat sorkkinyt sen verran että tilalla on abikot. Hommataan siis akunhakureissulla samalla h7 kanta joka juotellaan johtoihin kiinni niin saadaa yhdet huonot kontaktit eliminoitua. Keittiöremppa vie vain aikaa tältä harrastukselta mutta onhan tässä pitkä talvi aikaa ihmetellä sähköjä.

Jep mutta toi talvi menee yllättävän nopeasti ohi...ja sitten tulee taas kiire. :D
Mittaa valojen releeltä lähtöjännite ja jos lampun kannalle jää vain tuo 3V ja releellä n.12v niin huono kontakti tai johto releen ja lampun välillä. Kannattaa kyllä vaihtaa ne abikot pois. Onhan käytössäsi sähkökaavio? Multa ainakin työkoneelta löytyy tarvittaessa.
Offline
Top of Page Profile Contact Info 
 Viesti numero: 7
juu-zo Search for posts by this member.

Avatar



Ryhmä: Jäsen
Viestejä: 113
Liittynyt: Heinä 2016
PostIcon Lähetetty: Joulu 09 2017,22:15 Skip to the previous post in this topic.  Ignore posts   QUOTE


(Snowman @ Joulu 09 2017,19:06)
QUOTE
Jep mutta toi talvi menee yllättävän nopeasti ohi...ja sitten tulee taas kiire. :D
Mittaa valojen releeltä lähtöjännite ja jos lampun kannalle jää vain tuo 3V ja releellä n.12v niin huono kontakti tai johto releen ja lampun välillä. Kannattaa kyllä vaihtaa ne abikot pois. Onhan käytössäsi sähkökaavio? Multa ainakin työkoneelta löytyy tarvittaessa.

Kiitoksia, näillä eväillä eteenpäin. Service manual on latailtu ja siellä ainakin kaaviot. On hieman ehkä suttuiset mutta kyllä niistä selvää saa.
Offline
Top of Page Profile Contact Info 
6 vastausta sitten Heinä 03 2017,20:25 < Seuraava vanhempi | Seuraava uudempi >

[ Seuraa aihetta :: Lähetä tämä aihe sähköpostilla :: Tulosta tämä aihe ]


reply to topic new topic new poll

Quick Reply: Sähkövikaa
iB Code buttons
Lähetät käyttäjänä:
Guest
Do you wish to enable your signature for this post?
Do you wish to enable emoticons for this post?
Do you want to track this topic
View All Emoticons
View iB Code


<% ONLINE %>